עוגיות קוקוס קלויות עם פצפוצי שוקולד
עוגיות קוקוס עם פצפוצי שוקולד עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, שוקולד צ'יפס מריר, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוגיות קוקוס קלויות עם פצפוצי שוקולד, עוגיות קוקוס קלויות עם פצפוצי שוקולד, ו קציר שיבולת שועל עוגיות שוקולד עם Pepitas מומלח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. טוסט פקאן וקוקוס. עבור הקוקוס, מורחים אותו על גיליון עוגיות מעוטר או במחבת אפייה גדולה ומניחים אותו על מתלה נמוך יותר של תנור. מסדרים את הפקאן על גיליון שני ומניחים על מתלה באמצע.
אופים את שני המחבתות יחד במשך 8-10 דקות, בודק ומערבבים את הקוקוס כל 3 דקות בערך. הפקאן צריך להיות מוכן ב 8 דקות הקוקוס יהיה מוכן כאשר הוא מתחיל להפוך זהב סביב הקצוות.אם אפיית עוגיות מיד, להעלות את החום ל 375 מעלות F. לנצח את החמאה עם מערבל חשמלי עד שמנת.
מוסיפים את שני הסוכרים ומכים במשך 2-3 דקות, גירוד הצדדים של הקערה. מקציפים וניל, סודה לשתייה ומלח. להפחית את מהירות המיקסר, להוסיף ביצים ולהכות עד רק עד שהם מעורבבים. לגרד קערה שוב ולהוסיף קמח.
מערבבים במהירות נמוכה (או ביד) עד מעורבב. מערבבים שיבולת שועל, קוקוס קלוי, שוקולד ואגוזים
באמצעות בערך 1/4 כוס למדוד, לגרוף את הבצק כדי ליצור תלוליות. צנן את הכדורים בצורת / תלוליות עד מוכן לאפות. כאשר מוכן לאפות, לארגן תלוליות 3 אינץ 'זה מזה על גיליון מצופה קלף, לחץ עד 1/2 אינץ' ואופים ב 375 במשך 12-15 דקות, מפנה פעם אחת. עוגיות אלה לעבור חיוור מבושל מהר למדי, כך להסיר מהתנור כאשר הקצוות הם השחמה ומרכזים עדיין מעט חיוור. שלי בדרך כלל נעשה ב -14 דקות.עושה על 24 עוגיות גדולות