עוגיות קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קינמון סנאפס. והוא מספק כ 54 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סודה לשתיה, דבש, סוכר turbinado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות קינמון, ברנדי סנאפס, ו זנגביל מצליפה (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל וציפורן. תניח בצד.מקציפים את החמאה והסוכר יחד במערבל חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את תמצית הדבש, הביצה והוניל ומכים עוד דקה על בינוני עד משולב היטב. הקפד להשהות באמצע כדי לגרד את הצדדים ותחתית הקערה.מערבבים לאט את החומרים היבשים ומערבבים עד שהם משולבים בבצק והבצק חלק.קמח קל משטח עבודה ומחלק את הבצק לשני חלקים שווים. מגלגלים אותם קלות לתוך יומני על 2 אינץ ' בקוטר.
מניחים אותם על פיסות פלסטיק לעטוף אותם בזהירות להחליק את היומנים החוצה.
מניחים במקפיא לצנן לפחות 2 שעות, רצוי בין לילה.מחממים את התנור ל-350 מעלות F ומניחים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. לשים בצד קערה קטנה את הסוכר turbinado.פורסים את הבצק לתוך רבע אינץ ' עם סכין חדה. קח כל סיבוב ולחץ צד אחד לתוך הסוכר turbinado.
מניחים את הבצק עגול בצד סוכר למעלה. תן את העוגיות שפע של מקום כפי שהם יתפשטו כאשר הם אופים.
אופים במשך 10-13 דקות או עד חום זהוב כהה. הקפד לצפות בהם בזהירות רבה לאחר 10 דקות כפי שהם יכולים לשרוף מהר מאוד. העוגיות יתנפחו קצת ויישארו רכות ברגע שיצאו מהתנור. אל תדאגו כפי שהם יהפכו פריך כפי שהם מגניבים. אפשר לעוגיות להתקרר על הסדין לרגע לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.