עוגיות קינמון-קראנץ'
עוגיות קינמון-קראנץ ' עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, סוכר חום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מרהיב. נסו אפל-עוגיות קינמון, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון, ו עוגיות אננס קלויות עם קצפת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תערובת אפייה, סוכר, חלב, ו 3 כפות חמאה עד הבצק הרך נוצר. הפוך על משטח מקומח קלות; ללוש 3 עד 4 פעמים.
בצק ללטף לעובי 1/4 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט עגול 2 3/4 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
מערבבים פקאנים, סוכר חום, קינמון, וחמאת כף הנותרים; לטפוח על צמרות ביסקוויט.
אופים ב 375 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
עוגיות קינמון-קראנץ 'עם קומפוט פירות: להכין 1 מתכון קינמון-קראנץ' קצר. ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים 1/2 כוס מיץ תפוחים, 1/4 כוס ארוז היטב סוכר חום, 2 אגסים בוסק בשלים, קלופים ופרוס; 2 תפוחים רומא, קלופים ופרוס; 1/4 כוס חמוציות מיובשות; ו 1/4 כפית קינמון טחון. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד פרי הוא רך. לפצל כל shortcake אפוי לשניים.
שכבת חצי חצאי ביסקוויט עם קומפוט פירות וקצפת; העליון עם חצאי ביסקוויט הנותרים.