עוגיות קינמון-קראנץ ' עם קומפוט פירות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות קינמון-קראנץ ' עם קומפוט פירות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 267 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, תפוחים רומא, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קומפוט פירות קינמון, חטיפי תירס עם קומפוט דובדבן, ו קומפוט ג'ינג'ר ריבס תות עם עוגיות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תערובת אפייה, סוכר, חלב, ו 3 כפות חמאה עד הבצק הרך נוצר. הפוך על משטח מקומח קלות; ללוש 3 עד 4 פעמים.
בצק ללטף לעובי 1/4 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט עגול 2 3/4 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
שלב פקאן, 2 כפות סוכר חום, 1/4 כפית קינמון, ו 1 כף חמאה מומסת; לטפוח על צמרות ביסקוויט.
אופים ב 375 במשך 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים במיץ תפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, אגסים קלופים ופרוסים, תפוחים קלופים ופרוסים, חמוציות, ו 1/4 כפית קינמון. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד פרי הוא רך.
לפצל כל shortcake אפוי לשניים.
שכבת חצי חצאי ביסקוויט עם קומפוט פירות וקצפת; העליון עם חצאי ביסקוויט הנותרים.