עוגיות קלאסיות עם טביעת אגודל מבית Crisco® Baking Sticks
עוגיות קלאסיות עם טביעת אצבע מבית Crisco® Baking Sticks עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -1 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 130 קלוריות . תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . גשו לסופר וקנו מקלות קיצור ירקות בטעם חמאה, סוכר חום בחוזקה, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות טביעת אצבע של שוקולד ותותים , עוגיות טביעות אגודל של שוקולד-נענע ועוגיות טביעת אגודל לימון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. כוונן את המתלה למצב האמצעי. מצפים קלות שני דפי עוגיות בתרסיס בישול ללא הידבקות.
מקציפים סוכר חום וקיצור בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת אוורירית. מגרדים את דפנות הקערה.
מוסיפים חלמונים, מים, וניל ומלח. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים חלבונים בקערה רדודה עד לקבלת קצף.
מניחים אגוזי פקאן בקערה רדודה נפרדת. מודדים כ-2 כפיות בצק לכל עוגייה. יוצרים כדורים על ידי גלגול בין כפות הידיים. טובלים כל כדור בצק בחלבונים, ואז מגלגלים לפקאן.
מניחים על נייר עוגיה מוכן. בעזרת החלק האחורי של כפית או האגודל, יוצרים חריץ מעוגל בחלק העליון של כל עוגייה.
מוציאים מהתנור. ייתכן שיהיה צורך ליצור את השקע פעם נוספת בעזרת כפית.
מניחים כ-1 כפית שימורים לתוך השקע של כל עוגייה.
אופים עוד 5 עד 7 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור. מצננים על נייר אפייה מספר דקות.