עוגיות קפקייקס למעלה
המתכון חלבית עוגיות העליון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 25 דקות. יש קינוח זה 434 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תערובת עוגת שוקולד, תערובת פודינג שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד Cupcake צמרות (aka עוגיות שוקולד חלביות), עוגות למינגטון – קוביות קאפקייקס חלביות מכל הצדדים, ו דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. וקו שניים עד ארבעה גיליונות אפייה עם קלף paper.In קערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, שמנת חמוצה, ביצים, שמן ומים ולהכות עם מערבל חשמלי עד חלקה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.באמצעות כף גדושה בנדיבות, טיפת בצק על גיליונות אפייה.
אופים שני גיליונות בכל פעם, מחליפים מדפים באמצע, במשך כ -15 דקות או עד שהעוגות מופיעות עשו (הם צריכים לקפוץ בחזרה כמו עוגות).
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.הכן ציפוי. עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה עד רך.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא רטוב על ידי חמאה. מערבבים את הקקאו, שמנת חמוצה ו 2 כפות של השמנת.
מערבבים על נמוך, ולאחר מכן להגדיל את המהירות ולהכות עד שמנת. מקציפים בשמנת הנותרים וניל.
הוסף חלב כמה כפיות בכל פעם עד שתגיע לעקביות שאתה אוהב.
מורחים על עוגיות.עכשיו זה הצעד הקשה. תעזוב את העוגיות לשעתיים. תן להם לשבת על הדלפק. אתה יכול לדלג על חלק זה במידת צורך, אבל אני באמת חשבתי שהם טעם טובים יותר אחרי שהם ישבו קצת.