עוגיות קקאו-פקאן פריכות
עוגיות קקא גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו דגני בוקר פריך קקאו רזה, טבעת פקאן קקאו, ו עוגת קקאו פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קקאו, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח (נדיב) בקערה בינונית. מערבבים חמאה ו 5 מרכיבים הבאים בקערה בינונית אחרת עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח, ואז אגוזים. לכסות ולהירגע עד המשרד מספיק כדי לגרוף, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 325°f. קו 3 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. למדוד 2 כף רמהממלא בצק; להתגלגל בין כפות לכדור.
מניחים על גיליון מוכן. באמצעות אצבעות, להפיץ את הבצק לדיסק בקוטר 3 אינץ'. חזור עם הבצק שנותר, מרווח 5 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות 8 דקות; גיליונות הפוכים.
אופים עוגיות עד שטוח ומתחיל להחשיך סביב הקצוות, על 10 דקות.
העברת עוגיות על קלף למדף (עוגיות יהיה פריך כפי שהם מגניבים). לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מניחים מדף בתוך תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים שבבי שוקולד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה.
שבבי חום במיקרוגל במרווחים של 15 שניות עד חלקה, ערבוב מדי פעם.
טפטוף שוקולד נמס על עוגיות.
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, כ -30 דקות.