עוגיות ריבה אוסטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ריבה אוסטרית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם שקדים, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו עוגיות אגוז אוסטרי, עוגיות אוסטרי Rugelach, ו עוגיות אפרסק אוסטריות II (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר.
מוסיפים את החלמון וניל וביצה; מערבבים עד רכות. מערבבים את הקמח, ומקררים את הבצק במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C ). מצעי עוגיות גריז.
למדוד את הבצק על ידי כפית, ולהתגלגל לתוך כדורים. לטבול את הכדורים לתוך שקדים קצוצים ולהגדיר על גיליון עוגיות מוכן 1 אינץ ' זה מזה. עם אצבע, לעשות indention בכל עוגייה, למלא את indention עם ריבה באמצעות כפית או שקית מאפה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עוגיות צריך להיות חום זהוב.
הסר מהמחבת לאחר האפייה כדי להתקרר על מתלה תיל.