קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות רציניות: פיסטוק-ביסקוטי דובדבן

עוגיות רציניות: פיסטוק-ביסקוטי דובדבן
המתכון עוגיות רציניות: פיסטוק-דובדבן ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי דובדבן פיסטוק, פיסטוק ומיובש-ביסקוטי דובדבן, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. גריז קל (או קו עם קלף) גדול (18 x 13 אינץ') תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בגודל בינוני, להכות את החמאה, סוכר, מלח, וניל, ואבקת פיתיונות עד התערובת חלקה וקרם. הכה את הביצים; הבלילה עשויה להיראות מעט מקושקשת. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד חלקה. הבצק יהיה רך ודביק למדי, אבל צריך להחזיק את צורתו כאשר אתה מפיל אותו מכפית. מערבבים את הפיסטוקים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
דובדבניםדובדבנים
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה מוכנה, ומעצבים אותו ללוג גס באורך של כ-14 אינץ'. זה יהיה בערך 2 1/2 אינץ 'רחב בערך 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים את הבצק במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר אותו מהתנור ולתת מגניב על המחבת בכל מקום בין 5 ל 25 דקות; פשוט לעבוד אותו לתוך לוח הזמנים של כל דבר אחר שאתה עושה במטבח. חמש דקות לפני החיתוך, השתמש בבקבוק ריסוס מלא במים בטמפרטורת החדר כדי לרסס קלות אך ביסודיות את בול העץ, כדי לכסות את הצדדים, כמו גם את החלק העליון. ריכוך הקרום רק קצת זה יגרום חיתוך ביסקוטי הרבה יותר קל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. לחכות עוד 5 דקות, ואז לחתוך את ביסקוטי לתוך 1/4-כדי פרוסות 3/4 אינץ'. כמה עבה אתה חותך אותם תלוי במספר גורמים. מתכון זה, ללא אגוזים או כל תוספות, קל לחתוך דק. ברגע שאתה מתחיל להוסיף צ 'יפס, שקדים, צימוקים, ומרכיבים עבים אחרים, פרוסה 3/4 אינץ' הוא מציאותי יותר. כאשר אתה חותך, הקפד לחתוך ישר למעלה ולמטה, אם אתה חותך בזווית, ביסקוטי עשוי להיות עבה יותר בחלק העליון מאשר בתחתית, והם יתמוטטו במהלך האפייה השנייה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
צ ' יפסצ ' יפס
קרוםקרום
מיםמים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הגדר את ביסקוטי זקוף על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוציאים מהתנור ומעבירים אותם למתלה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.