עוגיות רציניות: פיסטוק-ביסקוטי דובדבן
המתכון עוגיות רציניות: פיסטוק-דובדבן ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי דובדבן פיסטוק, פיסטוק ומיובש-ביסקוטי דובדבן, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז קל (או קו עם קלף) גדול (18 x 13 אינץ') תבנית אפייה.
בקערה בגודל בינוני, להכות את החמאה, סוכר, מלח, וניל, ואבקת פיתיונות עד התערובת חלקה וקרם. הכה את הביצים; הבלילה עשויה להיראות מעט מקושקשת. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד חלקה. הבצק יהיה רך ודביק למדי, אבל צריך להחזיק את צורתו כאשר אתה מפיל אותו מכפית. מערבבים את הפיסטוקים ודובדבנים.
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה מוכנה, ומעצבים אותו ללוג גס באורך של כ-14 אינץ'. זה יהיה בערך 2 1/2 אינץ 'רחב בערך 3/4 אינץ' עבה.
אופים את הבצק במשך 25 דקות.
הסר אותו מהתנור ולתת מגניב על המחבת בכל מקום בין 5 ל 25 דקות; פשוט לעבוד אותו לתוך לוח הזמנים של כל דבר אחר שאתה עושה במטבח. חמש דקות לפני החיתוך, השתמש בבקבוק ריסוס מלא במים בטמפרטורת החדר כדי לרסס קלות אך ביסודיות את בול העץ, כדי לכסות את הצדדים, כמו גם את החלק העליון. ריכוך הקרום רק קצת זה יגרום חיתוך ביסקוטי הרבה יותר קל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. לחכות עוד 5 דקות, ואז לחתוך את ביסקוטי לתוך 1/4-כדי פרוסות 3/4 אינץ'. כמה עבה אתה חותך אותם תלוי במספר גורמים. מתכון זה, ללא אגוזים או כל תוספות, קל לחתוך דק. ברגע שאתה מתחיל להוסיף צ 'יפס, שקדים, צימוקים, ומרכיבים עבים אחרים, פרוסה 3/4 אינץ' הוא מציאותי יותר. כאשר אתה חותך, הקפד לחתוך ישר למעלה ולמטה, אם אתה חותך בזווית, ביסקוטי עשוי להיות עבה יותר בחלק העליון מאשר בתחתית, והם יתמוטטו במהלך האפייה השנייה שלהם.
הגדר את ביסקוטי זקוף על תבנית אפייה מוכן.
מוציאים מהתנור ומעבירים אותם למתלה כדי להתקרר.