קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות30
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שבריר שנייה

עוגיות שבריר שנייה
עוגיות שבריר שנייה לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 30 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 101 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש ריבת פטל, חמאה, סוכר וקמח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 9%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות חמאה עם ריבה (עוגיות שבריר שנייה), עוגיות שבריר שנייה, ו עוגיות בננה ספליט.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מחלקים בצק לארבע מנות שוות; מעצבים כל אחד ל -12 אינץ'. 3/4 אינץ'. יומן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מקום 4 ב. מלבד שני ניירות אפייה משומנים. בצע 1/2 אינץ'. דיכאון למטה מרכז יומנים; למלא עם ריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים למשך 2 דקות; חותכים באלכסון ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "