עוגיות שומשום אניס
עוגיות שומשום אניס הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם זרעי אניס, שומשום, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: אניס שומשום נמס, לחם שומשום-אניס, ו עוגיות אניס.
הוראות
משרים זרעי אניס במים רותחים-חמים עד שרוב המים נספגים, כ -15 דקות.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות במערבל עמדה (רצוי מצויד מצורף משוט) או 4 דקות עם כף יד. לנצח 1 ביצה וזרעי אניס עם כל נוזל השריית הנותרים עד בשילוב. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב.
מחלקים את הבצק ל 4 כדורים ולשטח כל אחד לדיסק 4 אינץ'. דיסקים צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 3 שעות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
בעוד התנור מתחמם, מגלגלים חתיכת בצק 1 (לשמור על הבצק שנותר מקורר) על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים היטב לתוך סיבוב 7 אינץ '(מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה; אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל, צמרמורת על תבנית אפייה עד המשרד).
לגזור עוגיות רבות ככל האפשר מן הבצק עם חותך ולהעביר 2 ungreased גיליונות אפייה גדולים, הסדרת עוגיות על 1 אינץ ' זה מזה. מקציפים את הביצה הנותרת בקערה קטנה עם 1 כף מים כדי להפוך ביצה לשטוף.
מברשת כל עוגייה בקלילות עם ביצה לשטוף, ואז מפזרים כמה זרעי שומשום.
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד תחתית הם זהב, 10 עד 12 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין.
לאסוף שאריות וצינה עד המשרד מספיק כדי rerolll. הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר, שאריות (reroll רק פעם אחת), זרעי שומשום, ולאחר מכן לאפות על גיליונות מקורר.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.