עוגיות שוקולד בראוני גרמניות
עוגיות שוקולד בראוני גרמניות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. תמחיר 22 סנט למנה המתכון הזה זול. . אם יש לכם חלב מתאדה, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד בראוני גרמנית, עוגיות שוקולד גרמניות, ו גלידות בראוני שוקולד גרמני ללא גלוטן (פוסט אורח) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום, 2/3 קיצור כוס, מים, ו 1 כפית וניל בקערה גדולה. לנצח עד שיתמזג היטב. מקציפים ביצים לתערובת מוקצפת.
בקערה אחרת, לשלב קמח, קקאו, מלח, וסודה לשתייה.
מערבבים תערובת זו לתוך תערובת מוקרם עד רק מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
זרוק כף מעוגלתחפינים של בצק על תבנית אפייה ungreased על 2 אינץ ' זה מזה.
מניחים סדין עוגיות באמצע התנור.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 7 עד 9 דקות, או עד עוגיות נקבעים. אל תאפי יותר מדי. מגניב במשך 2 דקות על תבנית אפייה.
הסר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את הציפוי: להתחיל על ידי שילוב של חלב התאדה, סוכר לבן, 1/4 כוס קיצור, וחלמון ביצה בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד מעובה.
הסר מחבת מהחום. מערבבים 1/2 כפית וניל, פקאן וקוקוס לתוך התערובת החמה. מגניב לחלוטין, כפור מקורר עוגיות.