עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 373 קלוריות . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, חמאה, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגיות אספרסו כפול שוקולד , עוגיות אספרסו כפול שוקולד ועוגיות אספרסו כפול שוקולד .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
בקערה בינונית נוספת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים, 2 כפות מים ותמצית וניל. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מקפלים פנימה את השוקולד המומס. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס. בעזרת כף עוגיה או גלידה, גורפים 1/4 כוסות מהבלילה ברמה על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירות
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.