מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 24 . אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, קיצור ללא חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו דגנים חמים ללא דגנים מהירים (ללא גלוטן, Paleo, Whole30 + טבעוני), עוגיות סנדוויץ שוקולד עם מילוי קרם שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא אגוזים, טבעוני, ידידותי Paleo), ו עוגיות מולסה מתובלות: [ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק, ידידותי לסוכרת & פחמימות נמוכות ] (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, קקאו, צ ' יפוטלה הקרקע, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר מגורען על מהירות בינונית עד צורות הדבק עבה, על 30 שניות. עצור מיקסר. לגרד את התחתית ואת הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
מסטיק Xanthan
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
חמאה
אבקת קקאו
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
2
תוסיף ביצה. קרם על מהירות בינונית עד אור משולב היטב, על 30 שניות. עצור מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים מרכיבים יבשים.
4
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד הבצק יוצר, כ 2 דקות. הבצק יהיה יבש. אם לאחר שתי דקות, הבצק אינו נוצר, מוסיפים חלב כפית אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלב
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. טפיחה לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד. שתי שעות צוננות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 177°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף. משטח עבודת אבק בקלילות עם קמח אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבן
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
7
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
חתוך לצורות. השתמשו במרית עוגיות והעבירו בצק למחבת אפייה מוכנה. עוגיות שטח 1 אינץ ' בנפרד על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
9
אופים עד עוגיות ארומטיות ומוצקות, על 12 דקות עבור עוגיות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר מחבת מהתנור. אפשר לעוגיות להתקרר על מחבת למשך 1 דקה לפני העברה למתלה תיל. לאסוף שאריות של בצק. רול מחדש וחזור עד שכל הבצק משמש. לאחסן עוגיות מקורר במיכל אטום עד שבוע אחד.