קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד כפולות

עוגיות שוקולד כפולות
חטיפי עוגיות שוקולד כפולים דורשים מסביב 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", עוגיות סנדוויץ 'שוקולד, שוקולד צ' יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד M & M כפולות, עוגיות שוקולד ועוגיות זנגביל כפולות, ו פעמיים שוקולד שוקולד רוקי רוד עוגיות ברים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הניחו בצד 6 עוגיות וטחנו את השאר במעבד מזון או בבלנדר. בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי העוגיות והחמאה עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת 11x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מעל דוד כפול או במיקרוגל, להמיס 1 כוס שוקולד צ ' יפס יחד עם חלב מרוכז ווניל. מערבבים לעתים קרובות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
4
מורחים באופן שווה על קרום הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
מפזרים את הכוס הנותרת של שוקולד צ ' יפס מעל. לשבור עוגיות שנותרו לחתיכות ביד ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
עוגיותעוגיות
6
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. צמרמורת לחלוטין לפני חיתוך לתוך ברים או שזה יעשה בלגן גדול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "