עוגיות שוקולד כפולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד כפולות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לך סודה לשתייה, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות, עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם נתחי שוקולד, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). במיקרוגל או מעל דוד כפול, להמס ערבוב שוקולד לעתים קרובות עד חלקה.
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר והמרגרינה עד חלקה. הכה בביצה, שוקולד נמס ווניל עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת השוקולד לסירוגין עם החלב. זרוק את הבלילה על ידי ערמת כפית חופנים על גבי גיליונות עוגיות, על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות עד עוגיות נפוחות מעט סדוק על גבי.
בואו להתקרר על מדפים תיל.
עוגיות למעלה עם ציפוי חמאת שוקולד קרם (ראה מתכון) ומקשטים עם אגוזי פקאן.