עוגיות שוקולד להתקמט
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגיות שוקולד להתקמט, עוגיות שוקולד להתקמט, ו עוגיות שוקולד להתקמט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת אספרסו מיידית, ומלח.
בקערה גדולה או בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, מערבבים יחד סוכר, אבקת קקאו, וחמאה עד חלקה. מקציפים ביצים ווניל.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד בשילוב שווה. הבצק יהיה עבה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
יוצקים סוכר קונדיטוריה לתוך קערה רדודה. סקופ עוגיות החוצה לתוך 1-כדורי כף רול ממתקים סוכר מעיל. ודא כי עוגיות מצופות בכבדות.
העברת עוגיות לסדינים אפייה, משאיר לפחות 2 אינץ ' של מקום בין כל עוגייה. אתה צריך להיות מסוגל להתאים על 18 עוגיות על כל גיליון.
אופים עוגיות עד סדוק על גבי אבל עדיין רך מעט באמצע, על 13-15 דקות, מסתובב מלמעלה למטה מלפנים לאחור חצי דרך באמצעות אפייה.
תן מגניב על מחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.