קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד מנטה

עוגיות שוקולד מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה. והוא יספק כ 42 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות שוקולד מנטה (עוגיות האנדים), ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד חלקה. לנצח תמצית מנטה תמצית וניל. הכה בסוכר ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים ביצה ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים רק עד מעורבב (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מחלקים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד. שימוש בניילון נצמד כסיוע, יוצר בצק על כל אחד לתוך יומן בקוטר 2 אינץ'. לעטוף עם פלסטיק לקרר בצק עד טוב מקורר, לפחות 2 שעות. (בצק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים ל 350°f. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. הורד את יומני בצק העוגיות; גלגל בקצרה על משטח העבודה כדי ליצור יומני עגול וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
חותכים יומני רוחצים לתוך 1/4-inch-עבה סיבובים.
7
מניחים סיבובים על דפי אפייה מוכנים, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עוגיות עד צמרות וקצוות יבש לגעת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
העברת גיליונות אפייה עם עוגיות למדפים; מגניב לחלוטין. מערבבים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
דוד כפולדוד כפול
10
הסר מעל מים. שוקולד נמס קריר עד מעט מעובה אבל עדיין pourable, על 10 דקות. לטבול מזלג לתוך שוקולד נמס, אז מזלג גל הלוך ושוב על עוגיות, לטפטף שוקולד נמס בעובי על עוגיות בתבנית זיגזג. מקררים עוגיות על סדינים אפייה עד שוקולד מוגדר, על 10 דקות. (עוגיות ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. להכניס למקרר במיכל אטום בין גיליונות נייר קלף או נייר שעווה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה