עוגיות שוקולד מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה. והוא יספק כ 42 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות שוקולד מנטה (עוגיות האנדים), ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד חלקה. לנצח תמצית מנטה תמצית וניל. הכה בסוכר ב 3 תוספות.
מוסיפים ביצה ומכים עד מעורבב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים רק עד מעורבב (הבצק יהיה דביק).
מחלקים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד. שימוש בניילון נצמד כסיוע, יוצר בצק על כל אחד לתוך יומן בקוטר 2 אינץ'. לעטוף עם פלסטיק לקרר בצק עד טוב מקורר, לפחות 2 שעות. (בצק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים ל 350°f. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. הורד את יומני בצק העוגיות; גלגל בקצרה על משטח העבודה כדי ליצור יומני עגול וחלק.
חותכים יומני רוחצים לתוך 1/4-inch-עבה סיבובים.
מניחים סיבובים על דפי אפייה מוכנים, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות עד צמרות וקצוות יבש לגעת, על 15 דקות.
העברת גיליונות אפייה עם עוגיות למדפים; מגניב לחלוטין. מערבבים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
הסר מעל מים. שוקולד נמס קריר עד מעט מעובה אבל עדיין pourable, על 10 דקות. לטבול מזלג לתוך שוקולד נמס, אז מזלג גל הלוך ושוב על עוגיות, לטפטף שוקולד נמס בעובי על עוגיות בתבנית זיגזג. מקררים עוגיות על סדינים אפייה עד שוקולד מוגדר, על 10 דקות. (עוגיות ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. להכניס למקרר במיכל אטום בין גיליונות נייר קלף או נייר שעווה.)