עוגיות שוקולד מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מנטה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 454 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תערובת בטעם שוקולד בטעם מנטה, עוגיות סנדוויץ ' עם קרם מנטה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: חטיפי חלבון בראוני שוקולד מנטה, גלידת מנטה בראוני, ו פאדג'מנטה דביק בראוני ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 8" x 8" או 9" x 9 " מחבת מרובע.
מערבבים דאנקן היינס® Chewy פאדג ' בראוני
מערבבים, ביצים, קפה ושמן צמחי.
יוצקים הבלילה בראוני למחבת להחליק לתוך שכבה אפילו.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך בראוניז יוצא נקי.
טובלים את עלי הנענע לתוך שוקולד נמס ומניחים על נייר שעווה ומקררים כדי להגדיר. (הערה: עלי מנטה מצופים שוקולד ישמור 1 עד 2 ימים במקרר.)
תנו לבראוניז להתקרר לגמרי.
יוצקים מנות של דאנקן Hines ® ציפוי יצירות ™ טעם מנטה Chocolatey
מערבבים לתוך פחית דאנקן Hines ® ציפוי יצירות ™ המתנע ציפוי. מערבבים עד מעורב באופן שווה.
בראוניז פרוסט עם ציפוי שוקולד מנטה שיצרת.
חותכים לריבועים ומקשטים כל בראוני עם עלה מנטה.