קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד עם גאנש כתום

עוגיות שוקולד עם גאנש כתום
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגיות שוקולד עם גנאש תפוזים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ציפורן טחון, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מדפים בשליש התחתון של תנור andupper; מחממים ל 325°f. Line3 גליונות אפייה ללא מסגרת עם parchmentpaper. Pulse 1 כוס אבקת סוכר andalmonds במעבד מזון עד האגוזים הםקרקע דקה מאוד (אבל לא כדי להדביק),60-90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הוסף אבקת קקאו andremaining 1 כוס אבקת סוכר; תהליך toblend היטב. לנפות תערובת באמצעות meshstrainer בינוני לתוך קערה גדולה; discardlarger שקדים חתיכות הנותרים מסננת (אם יותר מ 1 כף נשאר, pulse nutsagain במעבד מחדש לנפות).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/3 כוס eggwhites בקערה בינונית על speeduntil בינוני לבן מקציף, על 1 דקה. Withmixer על מהירות בינונית-נמוכה, בהדרגה addsugar על ידי כפות. להגביר מהירות tomedium-גבוה; לנצח עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים הנותרים 3 כפות חלבונים ביצה. Foldmeringue לתוך מרכיבים יבשים ב 2 תוספות, ערבוב היטב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
5
מרנג כפית לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור רבע sizerounds על 2 של 3 מוכן bakingsheets, מרווח 1" זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בואו לעמוד עד העליוניםייבש, כ -10 דקות.
7
אופים עוגיות, סדינים מסתובבים חצי דרך אפייה, עד נפוח ויבש, על16 דקות. להחליק עוגיות על parchmentonto מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר לחלוטין.חזור עם הבלילה שנותרה על גיליון השלוש.
1
מניחים שוקולד וחמאה בקערת אמדיום. להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר מהחום; מערבבים בגוון כתום, ציפורן, allspice, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
יוצקים creammixture חם על שוקולד וחמאה; חלקה whiskuntil. מקררים עד המשרד, about20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
כפית גנאש לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור about1 כפית גנאש על צד שטוח של 1 עוגייה, עוזב 1/4" -1/8 " גבול רגיל. למעלה עם עוגיה שנייה, צד שטוח למטה. חוזר עם העוגיות הנותרות וגנאש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מברשת צמרות עם אבק זהב,אם תרצה.
6
Layerin מיכל אטום בין גיליונות נייר קלף להכניס למקרר overnight.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד.
7
תן לחזור לחדר במצב רוחלפני ההגשה.