צריך קינוח ללא גלוטן? עוגיות שוקולד עם גנאש תפוזים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ציפורן טחון, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים מדפים בשליש התחתון של תנור andupper; מחממים ל 325°f. Line3 גליונות אפייה ללא מסגרת עם parchmentpaper. Pulse 1 כוס אבקת סוכר andalmonds במעבד מזון עד האגוזים הםקרקע דקה מאוד (אבל לא כדי להדביק),60-90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הוסף אבקת קקאו andremaining 1 כוס אבקת סוכר; תהליך toblend היטב. לנפות תערובת באמצעות meshstrainer בינוני לתוך קערה גדולה; discardlarger שקדים חתיכות הנותרים מסננת (אם יותר מ 1 כף נשאר, pulse nutsagain במעבד מחדש לנפות).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
( 23)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/3 כוס eggwhites בקערה בינונית על speeduntil בינוני לבן מקציף, על 1 דקה. Withmixer על מהירות בינונית-נמוכה, בהדרגה addsugar על ידי כפות. להגביר מהירות tomedium-גבוה; לנצח עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים הנותרים 3 כפות חלבונים ביצה. Foldmeringue לתוך מרכיבים יבשים ב 2 תוספות, ערבוב היטב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
5
מרנג כפית לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור רבע sizerounds על 2 של 3 מוכן bakingsheets, מרווח 1" זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בואו לעמוד עד העליוניםייבש, כ -10 דקות.
7
אופים עוגיות, סדינים מסתובבים חצי דרך אפייה, עד נפוח ויבש, על16 דקות. להחליק עוגיות על parchmentonto מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר לחלוטין.חזור עם הבלילה שנותרה על גיליון השלוש.
1
מניחים שוקולד וחמאה בקערת אמדיום. להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
(צינור גדול)
3
יוצקים creammixture חם על שוקולד וחמאה; חלקה whiskuntil. מקררים עד המשרד, about20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
כפית גנאש לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור about1 כפית גנאש על צד שטוח של 1 עוגייה, עוזב 1/4" -1/8 " גבול רגיל. למעלה עם עוגיה שנייה, צד שטוח למטה. חוזר עם העוגיות הנותרות וגנאש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מברשת צמרות עם אבק זהב,אם תרצה.
6
Layerin מיכל אטום בין גיליונות נייר קלף להכניס למקרר overnight.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד.