עוגיות שוקולד עם מילוי שוקולד או קרמל
עוגיות שוקולד עם שוקולד או מילוי קרמל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 24 . גשו לסופר וקנו חלב, קצפת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ופאדג'שוקולד מילוי, שוקולד טבל עוגיות קוקוס קרמל, ו עוגיות שוקולד צ'יפס קרמל מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב וחמאה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
מעבירים לקערה קטנה. מגניב. מכסים ומקררים עד עבה וקר, לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
מניחים חלמונים בקערה בינונית. להביא 4 כפות חמאה ושמנת להתבשל בסיר קטן כבד. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים. קערת עוגן עם תערובת חלמון על ידי הצבת קערה על מגבת מטבח רטובה; להפריש.
מערבבים סוכר ו 6 כפות מים בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מומס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבל כך קרמל יהיה צבע שווה, כ 10 דקות. לאט לטאטא קרמל חם לתוך תערובת חלמון, ואז לטאטא עד חלקה.
העברת תערובת קרמל לקערה קטנה; תן לעמוד עד שכבר לא חם לגעת (קרמל יהפוך עבה מדי אם הוא מתקרר זמן רב מדי), על 1 שעה.
להקציף בחמאה שנותרה. מכסים ומקררים עד עבה וקר, לפחות 1 יום ועד 3 ימים.
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. תערובת אבקת סוכר ושקדים במעבד עד אגוזים הם הקרקע אבקה, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות, על 8 דקות.
מוסיפים קקאו ומערבבים 1 דקה יותר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת אגוז לתוך לבנים ב 4 תוספות, מה שהופך את הבלילה עבה.
כפית חצי הבלילה לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. צינור הבלילה על כל גיליון מוכן ב 12 תלוליות בגודל אגוז, ריווח תלוליות בנפרד (עוגיות יתפשטו מעט).
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד המשרד לגעת במרכז ויבש סדוק על גבי, על 11 דקות. חלק קלף עם עוגיות על משטח העבודה; עוגיות מגניב. חזור עם הבלילה שנותרה, יריעות קירור לחלוטין בטנה עם קלף נקי עבור כל אצווה.
סדר 1 macaroon, צד שטוח למעלה, על משטח עבודה. זרוק 1 כף קטנה מילוי על עוגייה. למעלה עם מקרון שני, צד שטוח למטה. לחץ קלות לדבוק, ביצוע כריך. חזור עם macaroons הנותרים ומילוי. ארגן מקרונים על מגש. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 1 יום.