קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים

עוגיות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים
בראוניז שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת כתום עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 214 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כל מטרה קמח, חמאה, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות קוקוס שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תות, Old Fashioned Ultra Chewy Chewy עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, ו עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.

הוראות

1
הגדר מתלה תנור בעמדה אמצעית נמוכה יותר; מחממים ל 325°f. תרסיס אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם תרסיס nonstick. לחץ על 18x12 אינץ גיליון אלומיניום לסכל מעל החלק התחתון ומעלה בצדדים ארוכים של פאן, משאיר overhang בכל צד ארוך. תרסיס רדיד עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה. מערבבים שני שוקולדים ו 10 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה עד מומס וחלק; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
להקציף סוכר ווניל, ואז ביצים לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף עד מבריק וחלק, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים מרכיבים יבשים ומקציפים רק כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 24 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת בטמפרטורת החדר ואת הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
9
מורחים ציפוי גבינת שמנת על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים אגוזים או קוקוס מעל. האם קדימה בראוניז שוקולד יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. שימוש בסכל overhang עבור ידיות, להסיר בראוניז מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
חותכים לתוך 18 ריבועים; לשרת קר או בטמפרטורת החדר.