עוגיות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים
המתכון עוגיות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חמאת בוטנים מוקרמת, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות שוקולד פאדג'עם ציפוי חמאת בוטנים מוקצפת, דייט-עוגיות זוקיני ממומתקות עם ציפוי שוקולד-חמאת בוטנים, ו כדורגל מגשש Nutter עוגיות עוגיות (עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת מרשמלו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, משאיר 2 אינץ ' overhang בשני הצדדים הקצרים. תרסיס רדיד עם תרסיס nonstick.
מערבבים גם שוקולדים וחמאה בסיר קטן כבד. מערבבים על אש נמוכה עד נמס וחלק. מגניב לקושי פושר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר, ביצים, תמצית וניל בקערה גדולה במהירות גבוהה עד התערובת מתעבה והוא צהוב חיוור, על 5 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בקמח ומלח, ולאחר מכן נמס תערובת שוקולד.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בראוניז עד הבוחן מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים עדיין מחובר, על 20 דקות.
העברת תבנית אפייה למדף; מגניב 15 דקות. לחץ בעדינות על הקצוות של בראוניז לרמה עם המרכז. מגניב לחלוטין בתבנית אפייה.
מערבבים חמאת בוטנים וחמאה בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד חלקה.
מוסיפים אבקת סוכר ותמצית וניל ומכים עד מעורבב היטב וחלק.
מורחים ציפוי באופן שווה על בראוניז במחבת. מקררים לפחות 1 שעה. שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים בראוניז ממחבת.
חותכים לריבועים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)