עוגיות שוקולד פקאן
עוגיות פקאן עוגיות חמאה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 20 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 180 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו עוגיות פקאן קצרות, עוגיות שוקולד פקאן, ו עוגיות שוקולד פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס אבקת סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בפקאנים ותמצית וניל עד מעורבב.
מערבבים יחד 2 כוסות קמח, 1/4 כפית. אבקת אפייה, ו 1/8 כפית. מלח.
בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
לעצב בצק חמאה לתוך 2 (7 אינץ') יומני. לעטוף כל יומן בנייר שעווה, וצינה 4 שעות, או להקפיא יומני שקיות מקפיא פלסטיק zip-top עד 1 חודש.
אם קפוא, לתת יומני לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
חותכים כל יומן לתוך 24 פרוסות.
מניחים פרוסות לחם קצר 1 אינץ ' בנפרד על קל משומן או נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים פרוסות לחם קצר ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות של פרוסות זהובות.
הסר עוגיות חמאה מסדינים אפייה, ומניח על מדפי תיל; תן מגניב לחלוטין (כ 20 דקות). לאחסן במיכלים אטומים.