קושיקשה
מוכן ב26 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס דורשות כ-26 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 190 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. תמורת 29 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תמצית וניל, סוכר מוסקוודו חום, ביצים וקמח. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות שוקולד צ'יפס מחיטה מלאה {עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות שלי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות גביע חמאת בוטנים, ועוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות M&M, עוגיות טופי ועוגיות גביע חמאת בוטנים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה או ברפידות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
לחסום שוקולד חצי מתוקלחסום שוקולד חצי מתוק
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
בלוק שוקולד חצי מתוק, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)בלוק שוקולד חצי מתוק, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
3
טורפים יחד את הקמח, המלח והסודה לשתייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החמאה בקערה על מערבל מעמד חשמלי עם חיבור למשוט ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הסוכרים וממשיכים לערבב, מגרדים את דפנות ותחתית הקערה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואת תמצית הווניל, תוך כדי ערבוב עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים מחצית מהקמח ומערבבים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מוסיפים את יתרת הקמח, שוב מערבבים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מסירים את הקערה מהמעמד ומקפלים פנימה את נתחי השוקולד. בעזרת כף גלידה קטנה, מורחים את הבצק על תבנית עם נייר אפייה, משאירים לפחות 2 ס"מ בין כל עוגייה ואופים על הרשת האמצעית עד שהעוגיות מזהיבות קלות ועדיין רכות באמצע, כ-11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
תנו לעוגיות לנוח 2 דקות על תבנית האפייה לפני שמוציאים אותן לרשת אפייה בעזרת מרית מתכת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים לעוגיות להתקרר על רשת האפייה כמה דקות לפני האכילה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת עבור עוגיות שוקולד צ'יפס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
ל-Naveran Brut Vintage יש ניחוחות פרחוניים, לחם קלוי והדרים אקספרסיביים ומלאים. טעמי הדר ופירות אבן חריפים, עדינים, קלים ונקיים בחך בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה כשמפניה נהדרת. קאווה מאוד תכליתי כאפריטיף לפני הארוחה, לליווי קינוח לאחר מכן ו(הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. נברן ברוט וינטג' זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים עשירים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלת פנים ואירועי "עמידה" אחרים.