עוגיות שוקולד צ'אנק
עוגיות פצפוצי שוקולד הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. אם יש לך מלח, נתחי שוקולד מרירים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד מריר ועוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים, עוגיות שוקולד Paleo Chocolate Chunk Shortbread [עם דבש תוצרת בית ממותק chocolate chunks], ו עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קל לרסס גליונות עוגיות עם ספריי בישול או קו אותם עם נייר קלף. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את הסוכרים וחמאה במהירות בינונית עד אור במרקם וחלק, על 2 דקות. בעוד תערובת כי הוא פועם, לנפות את הקמח, סודה לשתיה, ומלח לקערה ולהניח בצד.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, לתערובת חמאת הסוכר, ואחריו וניל, ומערבבים עד משולב. עם המיקסר על נמוך או באמצעות כף עץ, מערבבים את החומרים יבשים מנופה. לגרד את הקערה לפי הצורך להתמזג באופן שווה. מערבבים בגושי השוקולד.
באמצעות 2 כפות, לזרוק את הבצק על דפי אפייה מוכנים, על 2 סנטימטרים זה מזה. אם תרצה, מעט לשטח את העוגיות לפני האפייה.
אופים את העוגיות בקבוצות, מסובבים את המחבתות באמצע האפייה, עד שהן סדוקות למעלה אבל עדיין לחות מעט, 12 עד 15 דקות.
להעביר את העוגיות מתלים חוט ולתת מגניב לחלוטין.