עוגיות שוקולד צ'יפוטלה
עוגיות שוקולד מריר צ'יפוטלה דורשות כ 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, סוכר, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפוטלה, עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, ו שוקולד מריר עוגיות סוכר חום כהה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה.
מניחים את השוקולד הקצוץ לתוך קערה בטוחה במיקרוגל; להמיס בתנור מיקרוגל ב 40 אחוז כוח במרווחים של 30 שניות; ערבוב לאחר כל התכה, עד השוקולד חם נמס בצורה חלקה, 1 עד 3 דקות. אפשר להתקרר מעט.
בקערה גדולה נפרדת, השתמש במערבל חשמלי כדי לנצח את החמאה, סוכר חום, 1 1/2 כוס סוכר לבן, אבקת קקאו, ופלפל צ ' יפוטלה עד חלקה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים כל ביצה לתוך התערובת לפני הוספת הבא. הכה בתמצית וניל ומים.
מערבבים את השוקולד המומס לתוך תערובת החמאה. מערבבים בעדינות בתערובת הקמח עד משולב.
מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מכסים את הקערה, ומקררים את הבצק במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מניחים 1/2 כוס סוכר בקערה קטנה.
מגלגלים בצק לכדורים קטנים.
מגלגלים כדורים בסוכר למעיל.
מניחים את העוגיות על דפי האפייה מוכנים, על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות נקבעות, 12 עד 14 דקות. אפשר להתקרר על הסדינים לדקה או שתיים לפני הסרת מדפים כדי לסיים קירור.