עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו וניל, אבקת אפייה, שבבי שוקולד מריר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס (עוגיות שוקולד צ' יפס כפולות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בביצה, וניל וחלב עד בשילוב טוב. הכה באבקת קקאו ואספרסו אם משתמשים.
יוצקים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד רק בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לצנן במקרר לפחות 1 שעה.
התאם מתלה תנור למיקומים בינוניים ותחתונים וחמם מראש תנור ל 375 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מגלגלים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ 'ומסדרים 2 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עוגיות עד יבש על גבי, 10-12 דקות.
תן עוגיות להתקרר במשך 5 דקות על תבנית אפייה ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. לאחסן עוגיות במיכל אטום עד 3 ימים.