עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות
עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות דורשות בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח שולחן, קמח, סוכר מגורען וביצים. 408 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות, עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דקות ופריכות יותר עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את התנור ל -375 מעלות פרנהייט.
במיקסר מעמד, קרם את הסוכר החום, החמאה והסוכר המגורר עד שהוא חיוור ואוורירי, כ -5 דקות.
מוסיפים את הביצים אחת אחת עד להטמעה טובה.
מערבבים פנימה 1/3 כוס מים והווניל.
בקערה נפרדת מקציפים את הקמח, המלח והסודה לשתייה ומוסיפים לתערובת החמאה.
מערבבים על נמוך עד תערובת הקמח משולבת, ולאחר מכן מערבבים את חתיכות השוקולד.
מוציאים את הבצק על דף העוגיות המוכן ומקפיאים למשך שעה. העוגיות יתפשטו, אז הגבילו 4 עוגיות לכל דף עוגיות כדי לתת מקום רב.
אופים עד להזהבה, 15 עד 20 דקות, מסובבים את המגשים באמצע הדרך.
מוציאים את העוגיות בעזרת מרית שטוחה למניעת שבירה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "