עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות של רון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות משולשות שוקולד צ'יפס של רון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, ביצים, שוקולד חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים את הביצים והוניל.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, מלח ואבקת אפייה. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בכמה תוספות, מגרדים את הקערה ואת המקצף ביניהם. אל תערבבי יותר מדי. מערבבים את האגוזים ואת שלושת הסוגים של שוקולד קצוץ. מכסים את הקערה ומקררים לפחות 1 שעה כדי המשרד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שלושה גיליונות אפייה עם נייר קלף או להשתמש בסדינים אפייה שאינם מקל.
באמצעות כף גלידה או כף גדושה מעט, לזרוק תלוליות של בצק עוגיות מקורר על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מוכן.
אופים במשך 12 עד 15 דקות עד שישבנים חומים, וחתיכות השוקולד נמסו. Underbake עבור עוגיות לעיסה, או לאפות עד הסוף הגבוה יותר של טווח הזמן עבור עוגיות crispier.
הסר למדף להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.