עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל
גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, שוקולד צ'יפס מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שיבולת שועל-עוגיות שוקולד צ'יפס וקוקוס, שוקולד מריר, עוגיות שיבולת שועל עם חמאה משחימה, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס כהה ולבן עם פיסטוקים ואוכמניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה מגניב עד שמנת.
מוסיפים מלח וגם סוכרים וממשיכים להכות עד חלקה-אל תנסה להכות עד רכה או קלה, רק חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים רק עד מעורב, ואז להכות את הוניל.
מערבבים יחד את הקמח וסודה לשתייה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת הביצה עד מעורבב. מערבבים את שיבולת השועל ואת שבבי השוקולד.לגרוף על 32 כפות ערמות של הבלילה וצורה לתוך כדורים. לחץ על צמרות של כדורים למטה מעט כדי להפוך את הדיסקים. צנן את הכדורים עד מוכן לשימוש או לאפות immediately.To אופים, לארגן חתיכות בצק על 2 וחצי סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר.
בואו מגניב במשך כחמש דקות על גיליונות אפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין.