עוגיות שוקולד שרי שיבולת שועל
עוגיות שיבולת שועל דובדבן שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם מים, דובדבנים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל שרי-שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס דובדבן שיבולת שועל, ו עוגיות שיבולת שועל בטעם דובדבן-לבן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דובדבנים בקערה ומכסים במים רותחים.
בואו לעמוד 8 דקות ולנקז. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה, סוכר, וסוכר חום עד אור ורך, על 4 דקות.
מקציפים בוניל. הכה בביצים עד שילוב טוב.
מוסיפים תערובת קמח לקערה ומכים עד רק בשילוב. השתמש בכפית כדי לערבב שיבולת שועל לבצק.
מוסיפים שוקולד ודובדבנים ומערבבים עד משולבים באופן שווה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לשבת במקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
טופס בצק לתוך כדורי 2 אינץ ' ומניחים על גיליונות אפייה מוכנים.
אופים עוגיות עד הזהב, על 10 דקות.