עוגיות שוקולד תפוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד תפוזים קצר. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. אם יש לכם כפות סוכר מגורען, חמאה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שוקולד טבל אוכמניות תפוז חמאה, שוקולד טבל הל אורנג'Paleo עוגיות חמאה, ו עוגיות חמאה תפוזים.
הוראות
מחממים תנור ל-325 ° F ומניחים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה. (לא לדלג על שלב זה כמו אבקת קקאו יש נטייה clump. אתה רוצה את החומרים יבשים מנופה כדי להבטיח עוגייה במכרז.) להפריש.
הפוך את בצק העוגיות: הכה את החמאה והסוכר יחד במהירות בינונית במערבל במשך 5 דקות, כדי להיות בטוח לגרד את הצדדים ואת התחתונה לפי הצורך.
מוסיף את גרידת וניל ותפוז ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיפים כמחצית תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה. לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים ולהוסיף את שאר תערובת הקמח.
לאחר שילוב תערובת במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מניחים גיליון נייר קלף ומניחים עליו את הבצק. מכסים בגיליון אחר של נייר קלף ומתגלגלים לעובי 1/4 אינץ'עם מערוך. (אתה יכול גם קמח קל שטח עבודה, אבל אני מוצא את השיטה שלי הרבה יותר קל, נקי, ואת הלחם הקצר שומר על מרקם חוליות על ידי לא להרים את הקמח הנוסף.)
אתה עלול למצוא את הבצק מקבל רך מדי. אם זה עושה, למקם אותו במקפיא במשך עשר דקות כדי המשרד אותו לפני שאתה ממשיך מתגלגל או חיתוך. (הבצק קשה מאוד לעבוד עם כאשר רך.)
חותכים לצורות הרצויות ומניחים על דפי האפייה על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים ב 163° במשך 13-15 דקות, סיבוב המחבתות באמצע האפייה. זה יכול להיות קשה לדעת מתי עוגיות אלה נעשים, ולכן כאשר הם מריחים כמו עוגיות אפויות טריות ואת הקצוות הם קצת המשרד אבל עדיין לתת קצת ואז לשקול אותם לעשות (פשוט מספיק, זה לוקח קצת שיפוט על החלק שלך).
הסר את המחבתות ולאפשר את העוגיות להתקרר במשך דקה או שתיים לפני המעבר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות חמאה ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "