עוגיות שחורות ולבן מועדפות
גשו לסופר וקנו וניל, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו עוגיות שחור לבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור-לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה ומניחים בצד.מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי ביד עד חיוור ורך. לנצח את גרידת לימון וניל, ולאחר מכן להוסיף ביצה, מכות עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת חלב חמאה לסירוגין ביד עד שיש לך בלילה חלקה.כף 1/4 כוסות הבלילה כ 2 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה גדולה מרופדת קלף.
אופים באמצע התנור עד צמרות מנופחות וזהב חיוור, ועוגיות באביב בחזרה כאשר נגע, 15 עד 17 דקות.
להעביר עם מרית מתכת מתלה וצינה (כדי להתקרר במהירות), על 5 דקות (או לתת להם להתקרר בטמפרטורת החדר).הפוך את הדובדבן השחור & לבן.
לטאטא אבקת סוכר, חלב, שמנת, סירופ תירס ווניל יחד בקערה גדולה. למדוד על 1/3 כוס ולשים אותו בקערה נפרדת
מוסיפים את אבקת הקקאו ו 1/2 כפית מים לכוס 1/3 שמדדת ומערבבים עד חלקה. אם ציפוי השוקולד נראה עבה מדי, דק אותו עם קצת מים או חלב.
מעבירים את הזיגוג לשקיות קישוט חד פעמיות שאין להן קצה חתוך. אתה לא צריך טיפ לקשט. כאשר מוכן לשימוש, לגזור את קצה שקיות לקשט חצי ירחים צינור של כל טעם על העוגיות.עושה על 8 עד 10 עוגיות (אני בדרך כלל מקבל 8)