עוגיות שיבולת השועל הטובות ביותר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, צימוקים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו עוגיות N ' Oeatmeal – תגובת Paleo לעוגיות שיבולת שועל, עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, ו עוגיות שיבולת שועל חמאה (שיבולת שועל חקיין Scotchies) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הביצים, צימוקים, וניל. כיסוי וצינה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום, וסוכר לבן. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, המלח, הקינמון וסודה לשתייה, מוסיפים לתערובת המוקצפת ומערבבים עד שכל המרכיבים היבשים נספגים. לאחר מכן, מערבבים בתערובת ביצה וצימוקים, ולאחר מכן מערבבים את שיבולת השועל מגולגלת ופקאנים. הבצק יהיה נוקשה. טיפה על ידי כפית על גבי גיליון עוגיות לא מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקצוות הם זהובים. אפשר לעוגיות להתקרר 5 דקות על תבנית האפייה לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.