עוגיות שיבולת שועל אפרסמון
אפרסמון עוגיות שיבולת שועל הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ציפורן טחון, פירה אפרסמון, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו אפרסמון וקינמון שיבולת שועל מתכון, עוגיות אפרסמון, ו עוגיות אפרסמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
להקציף שיבולת שועל, קמח, חתיכות טופי, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון וציפורן יחד בקערה.
מקציפים סוכר חום וחמאה יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, 2 דקות. הכה בביצה. מקציפים פירה אפרסמון ווניל לתוך תערובת חמאה.
מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת אפרסמון עד הבצק הוא רק רטוב ולא נותרו פסים של קמח או שיבולת שועל. זרוק כפיות של בצק 1 1/2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה ungreased.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד מעט השחמה על הקצוות, 8 עד 12 דקות. מגניב על תבנית אפייה במשך 10 דקות לפני העברה מתלים חוט להתקרר לחלוטין.