עוגיות שיבולת שועל דובדבן ענקיות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות שיבולת שועל דובדבן ענקיות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 403 קלוריות. אם יש לך תמצית ונילן, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגיות טיפת שיבולת שועל ענקיות, עוגיות טיפת שיבולת שועל ענקיות, ו עוגיות שיבולת שועל ענקיות קמח קלוי.
הוראות
בקערה גדולה, קרם קיצור, חמאה וסוכרים. מקציפים פנימה את הביצים והווניל.
שלב את שיבולת השועל, הקמח, תבלין פאי התפוחים, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מערבבים פנימה דובדבנים וקליפת תפוז.
זרוק 1/3 כוסות על תבנית אפייה לא משומנת. לחץ כדי ליצור 4 אינץ'. מעגל.
אופים בחום של 375 למשך 9-12 דקות או עד להזהבה.
בואו לעמוד במשך 1 דקה לפני הסרת כדי חוט מדפי כדי מגניב.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות שיבולת שועל עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.