עוגיות שיבולת שועל ותבלינים עוגה
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 60 . מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם בסיס עוגיות, שיבולת שועל מיושנת, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות תבלינים שיבולת שועל, עוגיות תבלינים שיבולת שועל, ו דלעת ספייס עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המתכון בסיס עוגיות, הוספת שיבולת שועל ועוגת תפוחים או פשטידת דלעת תבלין (או תחליף).צורה ואופים כמו מתכון הבסיס, או רול להקפיא. מגניב על דפי אפייה במשך 5 דקות.
העבר את העוגיות לחוט racks.To הפוך עכשיו ו
אופים מאוחר יותר: כאשר אתה מערבב קבוצה של עוגיות, להכפיל את המתכון.
אופים חצי מהבצק על פי המתכון ומחלקים את השאר ל-4 מנות שוות.
רול כל חלק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. לעטוף כל יומן בפלסטיק, ולאחר מכן במקום בשקית ניילון resealable. כדי לחסוך זמן וטרחה, לתייג את התיק עם הטעם, טמפרטורת התנור, וזמן האפייה, הוספת 3 עד 6 דקות זמן התנור הרגיל. להקפיא את הבצק עד 3 חודשים. כדי לאפות, לחתוך את הבצק הקפוא לתוך סיבובים על 1/2 אינץ ' עבה, מה שהופך כמה או כמה שאתה רוצה.
אופים על קלף-או נייר מצופה גיליון אפייה.