עוגיות שיבולת שועל כתומות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שיבולת שועל כתומות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, גרידת תפוז, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו עוגיות שיבולת שועל כתומות, עוגיות שיבולת שועל כתומות, ו עוגיות שיבולת שועל כתומות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
לנצח חמאה, סוכר לבן, וסוכר חום עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים ביצה לבן ורסק תפוחים לתוך תערובת חמאה עד רק בשילוב לבצק.
מוסיפים מיץ תפוזים עם עיסת וגרידת תפוזים לבצק; מערבבים.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, אגוזי מלך, סודה לשתייה, קרם טרטר, וקינמון בקערה נפרדת; לקפל לתוך הבצק עד משולב באופן שווה.
טיפה על ידי כף גדושה על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד לתחתית העוגיות משחימים קלות, 10 עד 12 דקות. מגניב על גיליונות אפייה 2 עד 3 דקות לפני המעבר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.