קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שיבולת שועל ללא אפייה

עוגיות שיבולת שועל ללא אפייה
עוגיות שיבולת שועל ללא אפייה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 186 קלוריות. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה משרת 18 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ואספו קקאו אפייה, תמצית ונילן, קוקוס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות ללא אפייה, עוגיות קתדרלת מנטה ללא אפייה, ו עוגיות שוקולד מנטה ללא אפייה + וידאו.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו שיבולת שועל וקוקוס; מניחים בצד. בסיר גדול שלבו חלב וחמאה. מערבבים פנימה סוכר וקקאו. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף תערובת שיבולת שועל; לבשל במשך 1 דקה, תוך בחישה מתמדת.
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
זרוק על ידי כפות מעוגלות 1 אינץ'. מלבד על נייר שעווה.
5
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "