עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן ללא סוכר עם שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל שרי שוקולד מרירות {טבעוני, ללא גלוטן, מזוקק ללא סוכר}, ו עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. בבלנדר או מטחנת קפה, לעבד 3/4 כוס שיבולת שועל לארוחה בסדר.
לטאטא יחד שיבולת שועל טחון, עמילן תירס, קינמון, אבקת אפייה, ו salt.In קערה גדולה, באמצעות מיקסר, להכות חמאה וסוכרים עד אור ורך. מוכה בביצה ובוניל. עם מערבל על נמוך, בהדרגה להוסיף תערובת שיבולת שועל, להכות עד בשילוב. מקפלים בצימוקים, ונותר oats.In קבוצות, טיפת בצק ב 2-כפות תלוליות על גיליון אפייה מרופדת קלף, 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד עוגיות זהובות חום בקצוות, 15 עד 18 דקות.
תן מגניב על גיליון על מתלה חוט 2 דקות, ואז להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין.