עוגיות שיבולת שועל סנדוויצ'ים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, עוגיות שיבולת שועל עם גלידת נקטרינה, ו כריכי עוגיות שיבולת השועל של ג'ינה.
הוראות
במחבת 2 עד 3 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים 1/2 כוס חמאה והסוכר החום לעתים קרובות עד חמאה מומסת תערובת חלקה, כ 3 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים תערובת חמאה; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה ווניל לתערובת שיבולת שועל ומערבבים עד מעורבב היטב.
זרוק בצק 1-מנות כפית על 2 סנטימטרים זה מזה על בישול קלף-מרופד או בחמאה ו 12-על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 350 עד להשחמה, 8 עד 10 דקות; אם אפיית שני סדינים בבת אחת בתנור אחד, לעבור את עמדותיהם באמצע אפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מורחים את החלק התחתון של כל מחצית העוגיות עם כ 1 כף שוקולד מנטה גנאש. למעלה כל אחד עם עוגייה שנייה, למטה לקראת מילוי, ולחץ בעדינות לסחוט מילוי לקצוות של כריך.
גנאש שוקולד-מנטה. בקערה חסינת חום מעל (אבל לא נוגע) בקושי מבעבע מים במחבת, מדי פעם מערבבים 3 כוסות קצוצות שוקולד למחצה (18 עוז.) ו 1/4 כוס שמנת עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
הסר מהחום ומערבבים 3/4 כפית תמצית מנטה.
תן מגניב עד עבה אבל לא מוצק, על 15 דקות, ולהשתמש מיד (ראה הערה).