עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים כפולים
עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים כפולים עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 626 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל צימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 צימוקים כוס מים 1/2cup לרתיחה במחבת על חום גבוה. להפחית את החום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב, עד המים נספג.
בואו מגניב; מחית במעבד מזון. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם קלף.
מקציפים את שתי הקערות, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה. מקציפים חמאה, שמן, סוכר וצימוקים מחית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 3 דקות. מקציפים ביצים 1 בכל פעם, ואז וניל. להפחית את מהירות מערבל נמוך; לנצח בתערובת קמח. מערבבים שיבולת שועל וצימוקים הנותרים.
השתמש כף גלידה או 2 כפות כדי ליצור עוגיות; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה. השתמש אצבעות לחות כדי לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
אופים עד עוגיות זהובות אבל עדיין רך, 18 עד 20 דקות.
בואו להתקרר על מדפים. חזור עם הבצק שנותר.