עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים כפולים עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 626 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל צימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 1 צימוקים כוס מים 1/2cup לרתיחה במחבת על חום גבוה. להפחית את החום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב, עד המים נספג.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בואו מגניב; מחית במעבד מזון. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
מקציפים את שתי הקערות, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה. מקציפים חמאה, שמן, סוכר וצימוקים מחית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 3 דקות. מקציפים ביצים 1 בכל פעם, ואז וניל. להפחית את מהירות מערבל נמוך; לנצח בתערובת קמח. מערבבים שיבולת שועל וצימוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
צימוקים
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
שיבולת שועל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
מקציף
קערה
5
השתמש כף גלידה או 2 כפות כדי ליצור עוגיות; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה. השתמש אצבעות לחות כדי לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
תבנית אפייה
6
אופים עד עוגיות זהובות אבל עדיין רך, 18 עד 20 דקות.