עוגיות שיבולת שועל רכות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שיבולת שועל רכות יכולות להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל רכות, עוגיות צימוקים משיבולת שועל רכות, ו עוגיות שימושיות משיבולת שועל רכות.
הוראות
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום. מקציפים ביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים וניל.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון, ומערבבים לתוך התערובת המוקרמת.
מערבבים בשיבולת שועל. כיסוי, וצנן בצק לפחות שעה אחת.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל אגוז, ומניחים 2 אינץ ' זה מזה על סדינים של עוגיות. לשטח כל עוגייה עם מזלג גדול טבול בסוכר.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.