עוגיות שיבולת שועל רכות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 4917 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, סוכר חום, שיבולת שועל בישול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל רכות, עוגיות שיבולת שועל רכות ולעיסות, ו עוגיות צימוקים שיבולת שועל רכות.
הוראות
1
בקערה בינונית שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום. מקציפים ביצים אחת אחת, ואז מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר מגורען
וניל
חמאה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון; מערבבים לתערובת המוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
3
מערבבים שיבולת שועל. מכסים, ובצק צונן לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שיבולת שועל
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים יריעות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מרדדים את הבצק לכדורים בגודל אגוז, ומניחים 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות. משטחים כל עוגיה במזלג גדול טבול בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
אגוזי מלך
בצק
סוכר
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. הניחו לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שתעבירו לרשת להתקרר לחלוטין.