עוגיות שיבולת שועל תפוחים
עוגיות שיבולת שועל תפוח הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, חתיכות תפוח, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות שיבולת שועל עוגת תפוחים, עוגיות שיבולת שועל תפוחים, ו עוגיות שיבולת שועל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון; להפריש.
בקערה גדולה, לטאטא יחד חמאה, סוכר חום, וסוכר עד חלקה.
לטאטא בביצה ווניל, ואחריו רסק תפוחים. מערבבים במרכיבים יבשים.
מוסיפים חתיכות תפוחים ואגוזי מלך ומערבבים לשלב. מכסים את הבצק בניילון נצמד (אני עושה את זה בקערה כפי שהוא רטוב מאוד) ולתת לנוח במקרר במשך 1 שעה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. השתמש כף עוגיות או כף לזרוק כפות מעוגלות של בצק על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד עוגיות זהובות בקצוות, על 15 דקות.
בואו עוגיות להתקרר לחלוטין על מחבת-הם מעט דביקים אבל יתייבשו כפי שהם מגניבים. לאחסן במיכל אטום, שכבות עם נייר שעווה.