עוגיות שקדים אפויות פעמיים
עוגיות שקדים אפויות פעמיים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 61 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-72 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שקדים ללא ביצים / עוגיות שקדים קלות, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו סופגניות שקדים וג'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 218°. חמאה וקמח 13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפיית מתכת. מנפים קמח ומלח לקערה בינונית.
לטאטא סוכר, ביצים, דבש ומי פרחים כתומים בקערה גדולה להתמזג היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב. מערבבים בשקדים. הבלילה כפית למחבת מוכנה. באמצעות גב כף, מורחים את הבלילה באופן שווה כדי להחליק את החלק העליון.
אופים עד פחזניות בצק והוא זהוב חיוור, כ 20 דקות. מגניב 5 דקות. להפוך את הבצק על המדף; מגניב לחלוטין. לשמור על טמפרטורת התנור.
חותכים לרוחב מאפה לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
חותכים כל רצועה באלכסון ל 3 חתיכות. מסדרים עוגיות, לחתוך בצד למטה, על 2 גיליונות אפייה.
אופים עד עוגיות זהובות, על 14 דקות.
העברת קובצי cookie למדפים; מגניב. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)