עוגיות שקדים ושמן זית בניחוח כתום
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית, עוגת שמן זית ריחני כתום, ו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח.
בקבוצות, מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד רק מעורבב. מערבבים את השקדים. למלא את הכוסות עם הבלילה, 1/3 של הדרך מלאה.
אופים עד הזהב על גבי ובוחן מוכנס לתוך מרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים מצורפים, על 20 דקות.
מניחים על מתלה תיל מגניב במשך 20 דקות. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים
1אוראו ממולאים כפולים
תמצית שקדים טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אופים או סוכר דק במיוחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שקדים פרוסים, קלויים (ראה הערה של קוק)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות4larges
ביצים, בטמפרטורת החדר2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ תפוזים טרי, בטמפרטורת החדר1כף. חומץ ביין אדום
כתום, מקונן1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מלח ים משובח591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יוגורט יווני חלב מלא רגיל, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1אוראו ממולאים כפולים
תמצית וניל טהור