עוגיות שקדים טחון שבדיות
. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שקדים Spritz, מבשלים את הספר: עוגיות שקדים-שוקולד שפריץ עם מי פריחת תפוזים, ו שפריץ קרם שקדים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את השקדים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, עד השחמה קלה או עד שהם נותנים את ארומה.
הסר מהתנור, ולאפשר להתקרר לחלוטין. לטחון עקביות הדומה חול מחוספס במעבד מזון או בלנדר. הקפד שקדים הם מגניבים, או שתכין חמאת שקדים.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה את הביצה, ולאחר מכן מערבבים את תמצית שקדים וחלב. לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים יחד עם שקדים קלויים הקרקע כדי ליצור בצק רך. מקררים את הבצק במשך 15 עד 20 דקות. זה יעזור עוגיות לשמור על צורתם לאחר לחיצה.
גריז קל יריעות עוגיות, ולמלא את העיתונות עוגיות עם בצק. לחץ על עוגיות לפחות 1 אינץ ' בנפרד בהתאם לגודל. אתה יכול להתנסות עם עיצובים עוגיות שונות. מצאתי שרוב השבדים האמיתיים נוטים להשתמש בצורת הכוכב, עם זאת, אתה חופשי להשתמש בכל צורה שמתאימה לך.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד עוגיות משחימים קלות. להתקרר על יריעות העוגיות לרגע לפני העברה למתלה תיל להתקרר לחלוטין.